controle tandzorg

Praktijk Tandzorg IJmuiden

Iedereen verdient een gezond gebit en een stralend glimlach! Met zijn deskundige en gedreven team, moderne apparatuur, hedendaagse technieken en aangename sfeer helpen wij u bij Tandzorg IJmuiden graag om uw wensen te vervullen.

Tandzorg IJmuiden is een voortzetting van een zeer rijk verleden. Na 40 jaar besloot de ervaren tandarts dhr. Harms (Tandartsenpraktijk Harms) de stok over te dragen aan het gedreven en ervaren team van Tandzorg IJmuiden. Er wordt gestreefd om de vertrouwde zorg te blijven aanbieden en ook een bekend gezicht (Ineke Ras) blijft in de praktijk werkzaam.

Daartegenover heeft de overname ook aangename veranderingen met zich meegebracht. Naast de naam is ook de locatie van de praktijk veranderd, vanaf heden is de praktijk gevestigd in het nieuw gezondheidscentrum aan het Plein 1945.

Naast algemene tandheelkunde bieden wij een breed scala aan behandelingen aan waaronder endodontologie, implantologie, restauratieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Ook hanteren wij geen wachttijden, waardoor u zich meteen kunt inschrijven en een afspraak kunt inplannen. Wij hopen u binnenkort in onze nieuwe locatie te ontvangen voor uw gewenste zorg. Wees welkom!

Het team

Het team van Tandzorg IJmuiden bestaat uit meerdere mondzorgprofessionals. Onze professionals hebben ervaring in meerdere differentiaties in de tandheelkunde zoals endodontologie, implantologie, restauratieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

DHR. N. PARLAK

Tandarts

MEVR. F. ALTAMIMI

Tandarts

DHR. Y. CAR

Tandarts

BASMA

Mondhygiëniste

OMID

Mondhygiënist

ALFAT

Tandartsassistent

INEKE

Preventie assistente

IMANE

Tandartsassistente

SARA

Praktijkmanager

Tandzorg IJmuiden

Plein 1945, nummer 84,
1971 GC in IJmuiden

T: 0255 514 101
E: info@tandzorgijmuiden.nl

Bereikbaarheid

Onze praktijk is zeer goed te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

Openbaarvervoer
Onze praktijk is slecht op 1 minuut loopafstand (91m) van bushalte ‘Plein 1945’ (lijnen 3, 74, 382, 285 en N30)

Parkeren
U kunt, onder voorbehoud, vrij parkeren op loopafstand van ons onze praktijk.

Openingstijden

Maandag      08:30 – 17:00
Dinsdag         08:30 – 17:00
Woensdag    08:30 – 17:00
Donderdag   09:30 – 18:00
Vrijdag           08:30 – 17:00